Over
P&B Holding BV

P&B Holding BV is een ervaren internationale koper en verkoper van partijgoederen en stocklots , gestart onder de naam H.O. J. Joosten. De naam is afgeleid van de eigenaar van het bedrijf de heer John Joosten en wordt nog steeds actief gebruikt en ook door ons in het logo weergegeven.

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij een breed netwerk van leveranciers en klanten opgebouwd waaronder wij bekend staan ​​als een betrouwbare partner.

Ons bereik spreid zich uit over de gehele wereld met bijzondere aandacht voor Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

foto loods (Copy)art
IMG_2190Bart

We beschikken over alle middelen om snel te reageren, zowel financieel als logistiek met eigen transport en opslag. Wij halen overtollige voorraden, magazijnoverschotten, stopgezette lijnen van producten en andere stockpartijen uit onze lang-termijn leveranciers, curatoren en andere contacten. De productlijn waarin we handelen is zeer breed en varieert van kleine voorraden tot grootschalige projecten.

Dit gevarieerde aanbod van producten wordt vervolgens naar ons brede netwerk van klanten geleid, waaronder een partij grote distributeurs en detailhandelaren dan wel naar kleine handelaren en alles daartussenin. Al het bovenstaande heeft van P&B Holding BV een sterke en zeer effectieve partner gemaakt voor zowel onze leveranciers als klanten.

Definitief design resize


We streven ernaar om uit te breiden en mee te groeien met de steeds veranderende markt en trends. Dus wees gerust, we zitten altijd midden in het spel en staan klaar voor een succesvolle langdurige samenwerking voor alle betrokken partijen te creëren.

Rekening houdend met het bovenstaande zijn we ook in het webshop-segment van het bedrijf gekomen. Met de gedachte om particulieren de kans te geven om “een stukje van de taart” te hebben in de interessante wereld van stocklots, en met de scherpste prijzen, hebben we dit platform voor u gecreëerd.

Definitief design resize

Brands

Moet u overtollige voorraad opruimen? Nieuwe goederen nodig? Neem dan gerust contact met ons op.